Blåstekniker

Optotech I Varberg AB är ett växande It-företag i Halland specialiserad på fiberbyggnation där totalentreprenad står i huvudfokus. Här utför vi allt från projektering till färdig installation med hög kvalitet. Vår vision är att alltid försöka överträffa oss själva, bibehålla en mycket hög standard på de projekt vi är involverade i och ansvariga för samt ta oss tid och lyssna på våra kunder för att erbjuda lösningar som överträffar deras förväntningar.

 

Arbetsuppgifter:

Som blåstekniker kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter bestå av blåsning av fiber i duct. Du kommer att jobba tillsammans med ytterligare en blåstekniker där arbete med schaktteam också förekommer. Du kommer ansvara för blåsmaskinen, kompressorn och material som är väsentligt för att kunna genomföra arbetet. Utöver dina huvudsakliga arbetsuppgifter tillkommer även skrivande av egenkontroller och dagböcker som är minst lika viktiga.

Om dig:

Viktigast är att du har ett intresse för fiber och en vilja av att utvecklas. Du är social, utåtriktad, självgående och anpassningsbar. Vi på Optotech AB strävar tillsammans efter att upprätthålla hög kvalitet och därför värdesätter vi att du besitter god samarbetsförmåga, yrkesstolthet samt att du visar framfötter för att nå ännu bättre resultat. Viktigt för oss är också att du är en förtroendeingivande person. Vi fäster stor vikt vid vem just du är.

 

Dina erfarenheter:

Att du behärskar svenska i både tal och skrift är ett krav, liksom B-körkort.
Du har en fullständig gymnasial utbildning.
Det är meriterande med erfarenhet som blåstekniker men också som fibertekniker.

 

Ytterligare information:

Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning på heltid. Arbetsdagarna är i huvudsak förlagda på vardagarna. Du kommer att utgå från vårt kontor i Varberg men spendera övervägande delen av din tid ute i våra projekt runt om i Halland. Kan förekomma arbete på annan ort.

Välkommen med din ansökan till: blastekniker@optotech.se
Märk ansökan med ”Blåstekniker”

Alternativt sök via “jobbansökan” nedan.