Erfaren Fibertekniker 

 

Optotech AB är ett växande entreprenadföretag i Halland specialiserade på IT-infrastruktur sedan 2001. Vi ombesörjer allt från beredning/projektering till driftsättning och underhåll av fibernät. Vår vision är att alltid försöka överträffa oss själva, bibehålla hög standard på de projekt vi är involverade i och ansvariga för samt ta oss tid och lyssna på våra kunder för att erbjuda lösningar som överträffar deras förväntningar.

 

Arbetsuppgifter:

Som fibertekniker kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter bestå av fibersvetsning, installationer, blåsning och förläggning av fiber samt dokumentera egenkontroller och dagböcker i digital miljö.

Om dig:

Vi söker främst dig som har erfarenhet inom fiber och blåsteknik. Viktigt är att du har ett intresse för branschen och en vilja av att utvecklas. Du har någon form av teknisk bakgrund. Du är social, utåtriktad, självgående och anpassningsbar. Vi på Optotech AB strävar tillsammans efter att upprätthålla hög kvalitet och därför värdesätter vi att du besitter god samarbetsförmåga, yrkesstolthet samt att du visar framfötter för att nå ännu bättre resultat. Viktigt för oss är också att du är en förtroendeingivande person. Vi fäster stor vikt vid vem just du är.

 

Dina erfarenheter:

Du har erfarenhet som fibertekniker och eller blåsteknik.
Certifierad fibertekniker och eller i Robust fiber är mycket meriterande.

Att du behärskar svenska i både tal och skrift är ett krav, liksom B-körkort.
Du har en fullständig gymnasial utbildning.

 

Ytterligare information:

Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning på heltid. Arbetsdagarna är i huvudsak förlagda på vardagarna. Du kommer att utgå från vårt kontor i Varberg men spendera övervägande delen av din tid ute i våra projekt runt om i Halland. 

 
Välkommen med din ansökan till: Work@optotech.se
Märk ansökan med ”Fibertekniker”