Kundbokare

Optotech AB är ett växande entreprenadföretag i Halland specialiserade på IT-infrastruktur sedan 2001. Vi ombesörjer allt från beredning/projektering till driftsättning och underhåll av fibernät. Vår vision är att alltid försöka överträffa oss själva, bibehålla hög standard på de projekt vi är involverade i och ansvariga för samt ta oss tid och lyssna på våra kunder för att erbjuda lösningar som överträffar deras förväntningar.

 

Om dig:
Vi söker en initiativrik och självgående kundbokare med hög serviceinriktning.

Vi ser att du är flexibel, noggrann, social och bra på att skapa kontakt med människor via telefon. Tycker du om att jobba i föränderliga miljöer och värdesätter ordning och struktur i ditt arbete? Har du god dator- och telefonvana (office-paketet) och kan uttrycka dig väl i tal och skrift?

Om du, som vi, lägger stor vikt vid att arbeta på ett företag med härlig gemenskap och god sammanhållning – då har vi ett jobb för dig!

 

Arbetsuppgifter:
Optotech AB arbetar med installation och service av fiber till villor/lägenheter och i rollen som kundbokare hos oss blir dina huvudsakliga arbetsuppgifter att kontakta och tidsboka kunder som har beställt en fiberinstallation. Andra arbetsuppgifter som ingår är vår telefonväxel samt andra vanligt förekommande receptionistsysslor/administration. Ingen försäljning av tjänster förekommer.

Erfarenhet av wordpress är meriterande då du kommer ansvara för vår hemsida samt sociala medier.

 

Ytterligare information:

Rekrytering sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdagen, så tveka inte att söka om du känns som rätt person för tjänsten.
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% med 6 månaders provanställning. Arbetsdagarna är förlagda till vardagar.
Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonser i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag!

Skicka din ansökan till work@optotech.se
märk din ansökan med “kundbokare”