Markavtalsberedare

Optotech I Varberg AB är ett växande It-företag i Halland specialiserad på fiberbyggnation där totalentreprenad står i huvudfokus. Här utför vi allt från projektering till färdig installation med hög kvalitet. Vår vision är att alltid försöka överträffa oss själva, bibehålla en mycket hög standard på de projekt vi är involverade i och ansvariga för samt ta oss tid och lyssna på våra kunder för att erbjuda lösningar som överträffar deras förväntningar.

Arbetsuppgifter:
Optotech AB i Varberg söker nu en social, driven och självständig markavtalsberedare som vill vara med och utveckla vår verksamhet. Din roll kommer i huvudsak innebära att boka in, träffa och samla in tillstånd från markägare runt om i Halland och angränsande län. Du kommer att ha en viktig position där kontakt med markägare och samarbete med kollegor inom företaget förekommer i allra högsta grad.

Om dig:
För att passa in i rollen som markavtalsberedare bör du ha god social förmåga samt ett intresse för att knyta kontakter med nya människor. Du bör även ha god problemlösarförmåga och ser inga problem med att tag i situationer där man måste förhandla. Vi på Optotech AB strävar tillsammans efter att upprätthålla hög kvalitet och därför värdesätter vi yrkesstolthet samt att du visar framfötter för att nå ännu bättre resultat. Viktigt för oss är också att du är en förtroendeingivande person. Vi fäster stor vikt vid vem just du är.

Relevant bakgrund inom fiberbranchen, anläggning eller lantbruk är meriterande då man kommer ha en dialog med markägare och kunna förstå deras perspektiv.

Dina erfarenheter:
Att du behärskar svenska i både tal och skrift är ett krav, liksom B-körkort.
Relevant bakgrund inom fiberbranchen, anläggning eller lantbruk är meriterande då man kommer ha en dialog med markägare och kunna förstå deras perspektiv.

 

Ytterligare information:

Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning på heltid. Arbetsdagarna är i huvudsak förlagda på vardagarna. Du kommer att utgå från vårt kontor i Varberg men spendera övervägande delen av din tid ute i våra projekt runt om i Halland. Kan förekomma arbete på annan ort.

Välkommen med din ansökan till: work@optotech.se
Märk ansökan med ”Markavtalsberedare”

Alternativt sök via “jobbansökan” nedan.