Projektkoordinator

Är du en fena på administration och trivs i en omväxlande roll som spindeln i nätet? Vill du vara med och styra IT-infrastruktur projekt med administration, progress och flöde? Är du redo för din nästa utmaning? Vi på Optotech AB söker nu just dig till tjänsten som projektkoordinator hos oss!

 

Arbetsuppgifter:

Vi söker just nu en projektkoordinator som kommer att arbeta med beredningsfas och styrning av IT-infrastruktur projekt i södra Sverige. Du kommer att koordinera och ansvara för förstudie, planering och styrning såväl progress- som flödesbaserat. Vidare är du en stödfunktion gällande hantering av säkerhetsbedömningar och rutiner. Du förbereder möten och gör kontinuerliga uppföljningar där du säkerställer struktur och innehåll så att detta håller den nivå som enligt plan är utsatt. Du koordinerar kommunikation samt implementeringsupplägg till deltagare i projektet. I din roll som projektkoordinator arbetar du nära ansvarig projektchef och stödjer denna i dess dagliga arbete. Du har en viktig roll för att skapa rätt förutsättningar för ett lyckat projekt.

 

Om dig:

Som person är du beredd att anta en personlig utmaning och utvecklas med organisationen. Vidare är du en engagerad lagspelare som skapar förtroende och är skicklig på att föra tydlig dialog samtidigt som du inte är rädd att hugga i där det behövs. Du har en positiv inställning och ser möjligheter istället för problem. Vidare behöver du vara självgående, ordningsam och proaktiv.

  • Du har en akademisk examen som ingenjör, ekonom eller liknande.
  • Du har djupa kunskaper i att arbeta i Office alt G-Suite med tillhörande molnsystem.
  • Tekniskt kunnande samt intresse för att jobba med progressbaserad projektuppföljning.
  • Det är meriterande om du har erfarenhet inom telekom eller anläggningsbranschen eller har någon form av teknisk bakgrund.
  • Du behärskar svenska samt engelska flytande i tal och skrift. Danska och tyska är meriterande.

Ytterligare information:

Tjänsten är heltid med önskad start omgående. 
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Välkommen med din ansökan till: Work@optotech.se
Märk ansökan med ”Projektkoordinator”

Alternativt sök via “jobbansökan” nedan.