Erfaren Projektledare 


Optotech AB är ett växande entreprenadföretag i Halland specialiserade på IT-infrastruktur sedan 2001. Vi ombesörjer allt från beredning/projektering till driftsättning och underhåll av fibernät. Vår vision är att alltid försöka överträffa oss själva, bibehålla hög standard på de projekt vi är involverade i och ansvariga för samt ta oss tid och lyssna på våra kunder för att erbjuda lösningar som överträffar deras förväntningar.


Arbetsuppgifter:

Du ska kvalitetssäkra projekteringen, för att erhålla bästa möjliga lösning. Du är insatt i trafikverket, länsstyrelsen och kommunernas tillståndsprocesser då du ansvarar för att identifiera lämpligaste schakt väg. Vidare utföra detaljprojektering för att erhålla kostnadseffektivitet, genomförbarhet, noggrannhet för att på så sätt underlätta slutdokumentationsarbetet ett arbete som kräver fältundersökning. Inneha kontroll av tidplan, mängdning, beställning och materialflöde. Du är ansvarig för kommunikation samt identifierar och kvantifierar resurser.

 

Om dig:

Vi tror att du som söker tjänsten har lätt för att arbeta med olika typer av människor. Du är duktig på att hantera en högre arbetsbelastning samt vet hur du ska driva dina egna processer framåt. Du har förmågan att agera snabbt och du är bekväm med att fatta beslut och agerar utifrån dessa. Stor vikt kommer att läggas vid din personliga lämplighet.

Du har erfarenhet av projektledning i telekom- eller anläggningsbranschen eller inom andra närbesläktade områden. Du har också vana av styrning och uppföljning av underentreprenörer. Har kunskaper inom entreprenadjuridik. Erfarenhet av Auto CAD och DpCom är meriterande. 


Dina erfarenheter:

Du ska inneha goda kunskaper och erfarenhet utav Autodesk alternativt liknande nätverksdesignverktyg.  Vidare är du en strukturerad dokumentatör med mycket goda kunskaper inom MS Office och eller Google G-Suite. Du har en bra tekniks förståelse och kan utrycka dig fackmannamässigt på svenska och engelska, både i tal och skrift. Vidare är det ett krav att du har B-körkort.

Det är meriterande om du har kunskap och erfarenhet av:
Entreprenadjuridik, BAS-P/U och Arbetsmiljökunskap SAM
PMP, PPL eller likvärdigt projektledningscertifikat

Som person är du flexibel och utmanas av förändringar samt ser lösningar och möjligheter. Du tycker om att arbeta under högt tempo och kan samtidigt behålla fokus. Vidare är du en bra kommunikatör och har en god analytisk förmåga, framförallt när det kommer till ekonomi.

Vi söker dig som kan ta ett tydligt ägarskap för dina uppgifter och leverera kvalitet på utsatt tid.

 

Ytterligare information:

Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning på heltid. Arbetsdagarna är i huvudsak förlagda till vardagar. Du kommer att utgå från vårt kontor i Varberg men spendera delar av din tid ute i våra projekt runt om i Halland.

 

Välkommen med din ansökan till: Work@optotech.se
Märk ansökan med ”Projektledare”