Vi söker en erfaren BPL (byggprojektledare) till vårt kontor i Varberg.

Dina arbetsuppgifter kommer att vara att ha övergripande ansvar för projekt inom fiber. Du kommer att planera, genomföra och följa upp löpande projekt.
I tjänsten ingår även ett ekonomiskt ansvar såväl som ansvar för personal och produktion. Du arbetar nära dina projekt.

Målet är alltid att alla projekt som utförs av Optotech skall överstiga uppdragsgivarens förväntningar på praktiska och funktionsdugliga lösningar. Viktigt är att fokus finns på att leverera ett arbete med hög kvalitet och funktion. Du kommer i ditt dagliga arbete eftersträva att de projekt du leder alltid ska vara så effektiva som möjligt; ekonomiskt, tidsmässigt och kvalitetsmässigt.

Din bakgrund
Du som söker har erfarenhet av att leda projekt inom fiber och känner dig trygg och bekväm i detta. Vi ser gärna att du har el/tele/IT erfarenhet i någon form. Du behärskar Microsoft Office och det är meriterande om du har någon form av grundläggande utbildning inom projektledning.

Men absolut viktigast är din personlighet. Du ska vara förtroendeingivande och ansvarsfull samt besitta förmågan att leda din grupp på ett respektfullt och motiverande sätt.
Du är driven och engagerad och har förmågan att se helheten och fatta beslut som driver projektet framåt.

Du har en härlig inställning till arbete, fritiden och livet i allmänhet. Du är en positiv och glad person som bidrar till teamets goda stämning och goda resultat.

Vi arbetar med löpande urval så vi ser gärna att du söker tjänsten redan idag.
Välkommen med din ansökan till oss på work@optotech.se

Kategorier: Hem

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *